‘Nosaltres decidim, som una nació’ será el lema de la marcha del 10 de julio

Barcelona. (EFE).- Todos los partidos catalanes, excepto el PPC y Ciutadans, sindicatos y entidades sociales lideradas por Òmnium Cultural, han convocado una manifestación el próximo día 10 de julio en Barcelona en contra de la sentencia del Constitucional sobre el Estatut, que creen una “agresión contra el pueblo catalán”. [….]

L’únic de positiu que ha tingut aquesta sentencia que aconseguirà despertà el poble català i fer-lo sortir lo 10 de juliol  a dir ben clar som una nació. Os imagineu la cara que posaran  a Madrid veure  2 milions de catalans d’arreu del PPCC  pel passeig de Gracia dient  “SOM UNA NACIÓ I VOLEM UN ESTAT”

2 pensaments a “‘Nosaltres decidim, som una nació’ será el lema de la marcha del 10 de julio

  1. mikel (de beseit) | 30/06/2010, 11:28 | |
    A Valencià pessimista | 30/06/2010, 11:16 |, Los PPCC tornarem a ser una confederació de països lliures. No crec que una Espanya sense Catalunya conservi lo País Valencia ni les illes i fins i tot los pobles de la Franja d¿Aragó obrirem los ulls i ens preguntaran que estem fent aquí?

  2. mikel (de beseit) | 30/06/2010, 10:46 | |
    L’únic de positiu que ha tingut aquesta sentencia que aconseguirà despertà el poble català i fer-lo sortir lo 10 de juliol a dir ben clar som una nació. Os imagineu la cara que posaran a Madrid veure 2 milions de catalans d’arreu dels PPCC pel passeig de Gracia dient “SOM UNA NACIÓ I VOLEM UN ESTAT”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.