El document dels empresaris incomoda el PSC i el PP

Els socialistes no accepten que l’estat autonòmic sigui caduc i opten per mantenir silenci, mentre que el PP vol enfortir la relació amb Espanya.
El document que dimecres va fer públic el Cercle d’Economia, en què considera caduc l’estat de les autonomies i proposa refer el pacte constitucional, ha incomodat el PSC i el PP. Els socialistes han rebut amb visible fredor la presa de posició inèdita dels empresaris, coincidint amb el fet que formen part del govern espanyol. Conscient que no pot entrar a replicar el Cercle en època preelectoral, la direcció del PSC va declinar ahir fer valoracions i va optar per un significatiu silenci com a resposta [….]

Que l’estat autonòmic està caduc es una realitat. El canvi de la constitució per a crear un altra invent  no crec que sigui el camí. Com diu molt be l’article, en aquesta nova constitució hi tindria que esta d’acord PP i PSOE. Crec que aquestes alçades  ningú pot esperar que surti res de bo per a Catalunya i PPCC. La independència quan arribi no serà un camí fàcil ni consensuat es tindrà que guanya. La independència no es veurà des de Madrid de cap altra manera que com la destrucció d’Espanya, sense cap matís de simpatia ni cap espai de col·laboració. Per aquests motius em temo que la resistència espanyola serà ferotge. Sempre en un marc democràtic i sense violència. Hauríem de començar a considerar-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.