Fer una partició del disc dur a Windows 11

Pas 1. Accedir a l’administració de discos
Si vols fer una partició a un disc dur a Windows 11, no cal utilitzar un programari addicional, ja que el sistema operatiu del teu ordinador té la seva pròpia eina per això. Es tracta, en aquest cas, de l’eina coneguda com a administració de discos. Per accedir-hi, tens dues opcions a la teva disposició:
Utilitza la combinació de tecles [Windows] + [R] per obrir un quadre de diàleg. Després, introduïu l’ordre “diskmgmt.msc“.
Feu clic amb el botó dret al menú d’inici. A continuació, seleccioneu l’opció “Administració de discos”.

Pas 2. Seleccionar el suport de discos desitjats
L’administració de discs enumera tots els discs durs i mitjans extraïbles que estan connectats al dispositiu. Per tant, seleccioneu primer el disc dur que voleu formatar després d’obrir l’eina. Si feu clic a un dels volums de la finestra superior, teniu automàticament una vista general de la unitat de disc a la finestra inferior. A més, el servei de Windows us ofereix l’opció d’ordenar per volum i també per unitat de discos.


Pas 3. Reduir el volum

Si voleu fer una partició

un disc dur al Windows 11, primer heu de reduir la mida total de la unitat de disc. Amb aquest motiu, seleccioneu la unitat amb un clic al botó dret. Després, clica a l’opció “Reduir volum”.


Pas 4. Crear una partició

A la vista general veureu ara l’espai d’emmagatzematge lliure. Aquest el podeu utilitzar per a la nova partició. Per fer-ho, clica amb el botó dret a la secció i escull l’opció “Nou volum simple”.

veure original

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.