Lluís Solà: ‘La poesia essencialment és paraula’

Acaba d’aparèixer el tercer volum de l’Obra Poètica de Lluís Solà, ‘Al llindar de l’ara’, que ha publicat l’editorial Moll

‘Allò que m’interessa de de debò no és la literatura sinó la realitat: els homes, les dones, els arbres, les pedres, el mar, jo mateix… La literatura només hauria de ser l’emanació de la realitat. Aquells aspectes, coses, colors, sons i sentits que anomenem realitat i que no sabem què és.’ Així s’expressa el poeta, assagista, dramaturg, crític i traductor Lluís Solà (Vic, 1940), director de la revista Reduccions, que acaba de publicar ‘Al llindar de l’ara’ (Editorial Moll), tercer volum de la seva obra poètica. Arran d’això, el poeta reflexiona sobre la poesia i el seu paper, necessari al món. [….]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.