Vargas Llosa converteix en míting polític el seu discurs d’acceptació del Nobel

L’escriptor Mario Vargas Llosa ha convertit el seu discurs de recepció del Premi Nobel de Literatura davant l’Acadèmia sueca en un míting polític en el que no s’ha estat d’inculpar el “nacionalisme” com a “causa de les pitjors carnisseries de la història”. [….]

Aquest estiu he pogut visitar el Perú i les seves gents. El Sr. Llosa, com tota la classe dirigent d’aquell país, no es sembla en res als camperols i natius originals del Perú. Son els descendents dels colonitzadors ¿com han fabricat la nació peruana Sr. Llosa? Aniquilant als seus habitants, eliminant el seus idiomes naturals com Quechua o l’Aimara entre altres, imposant el castellà fen córrer sang .. aixó es lo que vol per a Catalunya i els PPCC? Sr. Llosa està be que faci la pilota al govern espanyol,  ja que viu com un rei a Madrid, Però sis plau als catalans deixi’ns en pau..

Un pensament a “Vargas Llosa converteix en míting polític el seu discurs d’acceptació del Nobel

  1. miquel urquizu (Beseit)
    Aquest estiu he pogut visitar el Perú i les seves gents. El Sr. Llosa, com tota la classe dirigent d’aquell país, no es sembla en res als camperols i natius originals del Perú. Son els descendents dels colonitzadors ¿com han fabricat la nació peruana Sr. Llosa? Aniquilant als seus habitants, eliminant el seus idiomes naturals com Quechua o l’Aimara entre altres, imposant el castellà fen córrer sang .. aixó es lo que vol per a Catalunya i els PPCC? Sr. Llosa està be que faci la pilota al govern espanyol, ja que viu com un rei a Madrid, Però sis plau als catalans deixi’ns en pau..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.