Two Lovers

Mes Informació

Puntuacio:  4    (sobre 5)

Cine: Filmoteca de Catalunya

Data: 2 de gener 2011

Idioma: anglès.   (USA 2008)

Durada: 110  minuts

Director: James Gray

Entre comèdia romàntica i drama. Leonard es un solter, aficionat a la fotografia,  que viu en los seus pares  portant una vida grisa dintre de la seguretat que dona tenir una família de botiguers jueus que l’estima. A la seva vida quasi de sobte entren dos dones:  La filla d’uns amics de la família i una veïna de la escala on viu. La primera es molt convenient per a la seva estabilitat i per a donar continuïtat a la seva vida de petit burges.  La segona (Michelle), per a ell, fa el paper de “femme fatal”  encara que no seria correcte definir-la així, ja que Michelle en cap moment l’enganya.  Llògicament a Leonard li tira més la segona.  Lo final, per a mi, es lo millor, brillant, inesperat e insuperable…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.