CiU obre la porta al debat sobre la independència

El Parlament debatrà en sessió plenària una proposició de llei per la independència presentada pel partit de Joan Laporta i admesa ahir a tràmit per la mesa de la cambra amb el suport de CiU. Els representants del PSC i del PP van votar en contra de la iniciativa en considerar-la inconstitucional. La proposta de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), que no comptarà amb prou suport per prosperar, arriba quan encara no fa dos mesos de la nova legisl [….]

Un pensament a “CiU obre la porta al debat sobre la independència

  1. Felicitats a CIU per acceptar la proposta i a Solidaritat Catalana (SI) per presentar-la. Es important, si realment aspirem a ser una nació en estat propi, començar a parlar d’aquestes coses al parlament,.. que deixi de ser un tema tabú, que per als ciudatans sigui un tema normal, de reflexió, que els espanyols sàpiguen que es una aspiració que te el poble català i que n’estan parlant seriosament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.