Dropbox una idea senzilla i molt util

La idea de Dropbox no es nova a molts se’ns havia ocorregut abans alguna cosa semblant . Però lo que passa es que portar-la a la practica exigeix esforç, determinació i cèntims.

Fa tems que es normal treballà en mes d’un ordenador, i també es normal que a pesar dels esforços que fem per mantenir-los en los mateixos programes i la mateixa informació tot es inútil i   constantment patim grans pèrdues de temps buscant  aquest arxiu o aquell de registre de una BD que vam posar a un ordenador i que no queda reflectit als demes: una nova paraula a un diccionari, un apunt a una agenda, una foto de la familia…  

Dropbox, s’encarrega que  quan fem una entrada (al que considerem documents importants) s’actualitza automàticament a la xarxa (des de fa un temps observo que la gen li diu núvol,  tot es qüestió d’acostumar-hi) i se sincronitza a la resta d’ordenadors. Hi ho fa mol be, incluides bases de dades access.

Inclús hi ha un plugin de wordpress per a fer backups de wordpress

Settings

The Backup to Dropbox settings page is located under the WordPress settings menu. Within this page you can set the following:

  • ‘Locally store backup in this folder’ – This is where you want the SQL dump to be stored on your WordPress server.
  • ‘Store backup in this folder within Dropbox’ – This is where the backup is to be stored within your Dropbox.
  • ‘Day and Time’ – Select the day and time that you wish your backup to be performed. Remember that someone will need to access a page on your site in order to kick off the backup, and that the user is not affected by this process at all.
  • ‘Frequency’ – Select how often you would like your backup to be performed.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.