revisar SyncToy i el programador de tasques de Windows 7 un mètode senzill per a fer backups

Si es té la informació organitzada, se sap a quines carpetes hi ha cada cosa. Per defecte Windows suggereix que cada usuari utilitzi el seu espai a la carpeta C:\Users\miquel_s. D’aquí pengen les carpetes de: els meus documents, Les meues fotos, … SyncToy permet tenir una copia de seguretat a una carpeta de xarxa, per exemple , (carpeta de la esquerra) i actualitzar la de la dreta segons tres modalitats: sincronitzada, echo, contribute. Personalment per backups escullo echo. Aquesta opció mai borra fitxes de la carpeta de la esquerra. Si es perden total o parcialment els arxius de la dreta quan s’executi un altre cop SyncToy, queden reposats i llestos per ser usats. Treballa pel mètode incremental. SyncToy es pot llança manualment o programant una tasca a windows: accessoris/ferramentes del sistema/programador de tasques: llançar el programa SyncToyCmd.exe un cop al dia per exemple.

Es imprescindible fer el backup de les dades e informació que no es vol perdre.

 • Software. El software està en un dics a la xarxa per  que sigui
  accessible des de qualsevol ordenador.
 • musica
 • DVD, vídeos,
 • Fotos
 • Carpeta Dropbox
  • Documents
  • BD (acces-mdbd. places.sqlite,..)*
  • altres documents

* BD encara que les bases de dades estan a la carpeta de DROPBOX i en general estan sincronitzades a tots els PC és molt necessari que els motors de les BD apuntin a una  font principal única. Aquesta font principal està a MUT_TV\C:\DROPBOS\BD.

El disc dur multimèdia l’utilitzo solament per gravar programes de TV en
format mpg.

El PC TV És la font principal i contindrà (en l’ajuda d’un o varis  discs externs de suficient capacitat) les fonts de: vídeos, fotos, software, música, bases de dades.

El PC DELL farà  un backup diari de les carpetes fonts següents:

synctoy-1

DVD,fotografia, musica, i dropbox, software. Aquest backup està fet en la ajuda de Sync Toy  2.1 i  del programador de tasques. La informació de beseit.net allotjada al servidor, així com pel·licules i vídeo mpg faig un backup manual un cop al mes. (potser aquest criteri s’haurà de revisar)

El PC Samsung  és de treball i també de viatge. Les dades són a la  carpeta dropbox  així  que tots los ordenadors estan sincronitzats.
Les fotos i mp3  estan en una carpeta sempre disponible del PC TV. aixo
permet tindre sempre tota la informació, inclús quan se està de viatge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.