Catalonia is not Spain?

que está ocurriendo en Catalunya, o sea, en España, es una auténtica crisis de Estado que está dejando el prestigio del país por los suelos. A saber qué pensaran en Europa y cómo reaccionarán los mercados ante el sainete de un país en el que ocurren sucesos tan insólitos como los siguientes por orden de aparición: [….]

Un pensament a “Catalonia is not Spain?

  1. Article curt i contundent. Es clar que Catalunya es Espanya nomes per la força. El dret a decidir mai el reconeixeran per les bones, com tampoc permetre que es faci un referèndum vinculant. Ara be, aquesta crisi econòmica es pot des vindre en el millor dels aliats per a Catalunya. Si realment Europa avança cap a una unió fiscal i política fixant límits a la solidaritat i exigint responsabilitat dels ingressos, despeses i dèficit no solament als estats sino als territoris que els formen, Espanya no podrà camuflar la seva ineficiència productiva fen un cafè per tothom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.