Òmnium Cultural torna a plantejar l’objecció fiscal davant “la burla” de Madrid

El discurs d’enguany de Muriel Casals durant la 61ª Nit de Santa Llúcia, a més d’elogiar la producció cultural catalana actual –fent èmfasi en l’adaptació cinematogràfica de Pa negre i la novel·la Jo confesso, de Jaume Cabré– s’ha aturat a desglossar la possibilitat de la independència fiscal. “Òmnium ha instat el Govern de la Generalitat a aconseguir una relació fiscal justa amb l’Estat central –ha dit Casals–. Com que ens sembla difícil que aquest objectiu es pugui aconseguir en les actuals circumstàncies polítiques a Espanya, cal començar a preparar una resposta civil [….]

Un pensament a “Òmnium Cultural torna a plantejar l’objecció fiscal davant “la burla” de Madrid

  1. Seria interesant que algú expliques com es porta a terme la objecció fiscal. Lògicament, per a les famílies deu ser deixant de fer la declaració de renda. Però l’assumpte està tan ben muntat, que de fet els impostos ja els han cobrat per avançat i moltes vegades la fem per a recuperar algun cèntim que hem pagat de mes. La recaptació del IVA em temo que tampoc deu ser fàcil. En fi seria bo que algú expliques com deu anar això de l’objecció fiscal…
    En un altre orde de coses voldria demanar al moderador del ARA que no trigues tan en acceptar els comentaris, ja que es trenca un possible diàleg entre comentaristes. Veig que altres diaris la entrada es quasi automàtica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.