Mas lleva el pacto fiscal a Europa

Más allá del trabajo interno en el frente catalán y español en defensa del pacto fiscal, Artur Mas quiere llevar también la situación de las finanzas públicas de Catalunya y la reclamación de un sistema de financiación más justo a Europa. Lo hará el lunes en Londres, en el marco de una reunión de gobernantes liberales europeos en la que intervendrá junto a otros dirigentes como el viceprimer ministro británico, [….]

Un pensament a “Mas lleva el pacto fiscal a Europa

  1. 07/01/2012 | 12:47h

    Felicitats Artur per portar la nostra causa fora de fronteres tan hostils, no faci cas del comentaris antipatriòtics que es veuen aquí . Aquesta crisi pot ser una oportunitat per a Catalunya. La millora de eficiència i productivitat imprescindibles per a superar aquesta crisi, te que saltar per sobre dels estats nació i es te que aplicar des de baix. Persona per persona, comarca per comarca. Es tenen que posar límits a la solidaritat entre comunitats, no per egoisme sino per la eficiència global. Cada comunitat te que ser responsable dels sues ingressos (excloses les subvencions), despeses i dèficit. Una Europa unida en lo polític i en lo econòmic, no es pot basar en los ineficients estats nació actuals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.