ERC vol un acord entre Catalunya i Escòcia

ERC exigeix dia sí, dia també que CiU viri cap a la vessant més nacionalista i abandoni el flirteig amb el PP. Ahir republicans van continuar amb la seva croada, encara que aquest cop van obviar els populars. Van demanar que CiU posi d’una vegada per totes el rumb cap a la transició nacional a la qual sempre fa referència Artur Mas. I la millor manera per començar aquest camí, segons els republicans, seria crear una comissió bilateral entre Catalunya i Escòcia per tal que el president de la Generalitat s’emmiralli en el referèndum independentista d’Alex Salmond. [….]

Un pensament a “ERC vol un acord entre Catalunya i Escòcia

  1. La formació de nous estats dins de la UE es imparable i necessària inclusiu per als estats que s’hi oposen. Els conjunt serà mes eficient ja que es la única forma de que tots remen en la mateixa direcció i augmenti la productivitat del conjunt. Deixarem de perdre el tems en coses i discussions absurdes i cadascú s’ocuparà dels seus assumptes. Dono per descomptada la independència de Catalunya i es ora d’anar encetant el tema de que passarà en la resta dels països Catalans. No m’imagino, que sense Catalunya, Valencia, Les illes, la Franja.. vulguin formar part d’Espanya. Això seria per aquests pobles, anar directament al escorxador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.