Alemanya desclassifica documents del 1981 que revelen la simpatia del rei pels colpistes del 23-F

El setmanari ‘Der Spiegel’ publica extractes d’un despatx en què l’ambaixador alemany a Espanya afirmava el 1981 que el rei havia mostrat “comprensió” amb el cop d’estat. El monarca li va dir: “Només pretenien el que tots desitjàvem, la reinstauració de la disciplina, l’ordre, la seguretat i la tranquil·litat” [….]

Un pensament a “Alemanya desclassifica documents del 1981 que revelen la simpatia del rei pels colpistes del 23-F

  1. Només pretenien el que tots desitjàvem, la reinstauració de la disciplina, l’ordre, la seguretat i la tranquil•litat. Aquestes paraules ve les podia haver après de Franco per justificar el cop d’estat contra la Segona República.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.