La UE revisarà la situació del català a la Franja

INVESTIDURA PARLAMENTO DE ARAGÓN

La CHA porta al Consell d’Europa l’incompliment de la llei de llengües.
La Chunta Aragonesista (CHA) va anunciar ahir que denunciarà davant la UE el govern d’Aragó, format pel PP i el Partit Aragonès Regionalista (PAR), per l’incompliment de la Carta de les Llengües Minoritàries. Concretament, la CHA portarà a discussió del Consell d’Europa que la llei de llengües que reconeix l’aragonès i el català a Aragó i que garanteix alguns drets als seus parlants, no només no s’està complint sinó que el govern té previst retallar-la. [….]

Un pensament a “La UE revisarà la situació del català a la Franja

  1. Jordi Talarn i Morales (Amposta)

    La gent de la Franja volem recuperar la nostra identitat i el nostre orgull, però tenim poques ajudes. Si tenim que anar buscar ajuda a Europa estem ben apanyats. Ningú que estimi la seva llengua, ja li diguem Català, Valencià, Balear.. pot quedar indiferent de lo que li passi en qualsevol punt del territori dels PPCC. Si Comunitats com Valencia o Balears on al seva llengua natural està declara oficial, veiem com va llanguint poc a poc, que no serà a la Franja, aquest petit territori dintre de la comunitat aragonesa, ja vençuda i entregada?

    Es per això que quan Catalunya hagi conquerit la seva independència, no haurà acabat la tasca. Nomes podrem prendre un descans quant tots els territoris dels PPCC formin un estat en una llengua (el nom ja l’hi ficarem entre tots).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.