Hi ha solucions. Mapa del 1854 que hi ha a la Biblioteca Nacional a Madrid

espanya-asimiladaCatalunya i Espanya tenen un problema, o més d’un, i així sembla que ho reconeixen ja obertament uns i altres, i des de sectors cada cop més amplis. Arran de la nova ofensiva mediàtica oberta per l’anomenada Brunete mediàtica contra els maldecaps que suposa per al seu projecte l’existència dels catalans, El Punt Avui llistava ahir els vint principals problemes atiats des d’Espanya que a hores d’ara impedeixen el ple i normal desenvolupament de l’economia, la cultura i la identitat catalanes.

En un pas més enllà, el diari consulta una vintena de personalitats representatives de la societat civil catalana, algunes de les quals directament afectades per les limitacions, i les convida a reflexionar sobre les solucions que hi veuen. [….]

Un pensament a “Hi ha solucions. Mapa del 1854 que hi ha a la Biblioteca Nacional a Madrid

  1. Des de l’independentisme català no ens podem continuar enganyant: Espanya no és ni el Canadà, ni el Regne Unit, ni Dinamarca. Amb un estructura d’identitat nacional com l’espanyola (que tremola només per incloure la paraula nació en un preàmbul. La independència no es llegirà des del centre de cap altra manera que com la destrucció d’Espanya, sense cap matís de simpatia ni cap espai de col·laboració. Per aquests motius em temo que la resistència espanyola serà ferotge. Sempre en un marc democràtic i sense violència, però ferotge.

    Dissabte 17 març 2012, 11:30 DespublicarRespondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.