El catalán incorpora 250 nuevas palabras

Barcelona. (EUROPA PRESS).- El catalán incorporó unas 250 nuevas palabras durante el 2009, la mayoría relacionadas con el ámbito de los videojuegos y la gastronomía, en una adaptación de términos provenientes del inglés, el francés, el italiana y el castellano, informó el centro de terminología Termcat en un comunicado. [….]

Un pensament a “El catalán incorpora 250 nuevas palabras

  1. Trobo molt necessàries les tasques que fan aquest organismes com Termcat o IEC. No està gens malament 250 paraules noves en un any. No conec be com funcionen, ni si estan coordinats en la resta del territoris de parla catalana com Andorra, Valencia, les Illes , Aragó (en aquest territori, per fi, s’ha reconegut oficialment que la llengua que es parla a la Franja es lo català). Desprès de segles que la nostra llengua a anat perdent paraules any rere any, es gratificant assabentar-se que algú està lluitant per la nostra llengua. Podrem llegir algun dia la Vanguardia en català?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.