El camí cap a l’estat propi, vist des de les Illes i el País Valencià

El procés polític obert a Catalunya, sobretot arran de l’esclat provocat per la manifestació massiva de la Diada, il·lusiona i inquieta a les Illes i al País Valencià. [….]

 

Hem d’anar per passos. Quan Catalunya sigui un estat d’Europa, es impensable que la resta de Països Catalans assumeixin tranquil•lament ser una província d’Espanya esperant l’assimilació complerta. Al contrari, els sentiments afloraran quasi d’immediat i Catalunya serà un germà fidel. Però no ens avancem als esdeveniments. Hem d’anar pas a pas

Un pensament a “El camí cap a l’estat propi, vist des de les Illes i el País Valencià

  1. Hem d’anar per passos. Quan Catalunya sigui un estat d’Europa, es impensable que la resta de Països Catalans assumeixin tranquil•lament ser una província d’Espanya esperant l’assimilació complerta. Al contrari, els sentiments afloraran quasi d’immediat i Catalunya serà un germà fidel. Però no ens avancem als esdeveniments. Hem d’anar pas a pas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.