Texas pide la secesión de Estados Unidos

No, no es una broma. Lo quieras creer o no, el Estado de Texas,  compuesto por 25 millones de habitantes y del tamaño de España (la antigua Tejas  española-mexicana), ha hecho una petición formal a la Casa  Blanca de secesión, después de recoger más de 25.000  firmas en 30 días, mínimo exigido para tener una respuesta pública del  presidente de Estados Unidos de América. [….]

Un pensament a “Texas pide la secesión de Estados Unidos

  1. La casa blanca te una oficina de sol•licituds de peticiones via web, no solament per als seus ciutadans sinó per arreu del mon. Quan el numero de sol•licituds es superior a 25.000 el govern esta obligat a donar una resposta. Desconec el sentiment texà com a nació i tampoc si es un desig majoritari. Del que estic segur es que si aquest sentiment superes el 50% de la seva població EUA no s’obsessionaria en retindre’ls a la força i habilitaria els mecanismes necessaris. Em sorprèn que la Vanguardia mencioni lo que pot ser una anècdota texana i no comenti la sol•licitud pels mateixos mitjans i en aquest mateixos dies que ha fet una iniciativa catalana: “Support the People of Catalonia in their effort to decide their own future” a la web de la Casablanca https://petitions.whitehouse.gov/petition/support-people-catalonia-their-effort-decide-their-own-future/hLYHYkp1 . Per cert ja hi ha 29.000 adhesions en nomes una setmana. Com no crec en les coincidències tot apunta a una ma negra en aquesta sol•licitud texana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.