El nou govern de Mas pren possessió amb el repte de la consulta

Continuista però amb més “musculatura política”. El nou Consell Executiu d’Artur Mas va prendre ahir possessió amb el repte de convertir-se en el govern del dret a decidir: el que hauria de fer possible la convocatòria de la consulta d’autodeterminació. Per a l’ambiciosa empresa, Mas ha reforçat homes de la seva estricta confiança, però alhora ha mantingut bona part del cos de l’antic gabinet, tot i que s’ha desprès del gros dels anomenats consellers independents. Mas pretén que aquest sigui un govern de “diàleg dins i fora de Catalunya”, però es constitueix en un moment de màxima confrontació institucional amb el gabinet de Mariano Rajoy. [….]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.