Junqueras no descarta una llista conjunta amb CiU en unes eleccions

El president d’ERC, Oriol Junqueras, ha afirmat aquest dilluns que no descarta que el seu partit pugui concórrer a unes hipotètiques eleccions anticipades a Catalunya en una llista electoral conjunta amb CiU. En concret, i en declaracions a Catalunya Ràdio, Junqueras ha assegurat que el seu partit “no descarta cap eina que sigui útil” a Catalunya, inclosa una hipotètica llista electoral conjunta amb CiU. Dit això, però, ha matisat que el seu partit no està en aquests moments en el govern perquè, ha dit, “representem models diferents”.[….]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.