ERC avisa el PP que pot acabar a l’Haia per la guerra bruta

De tant tibar la corda i de posar pals a les rodes al procés sobiranista català, el govern del SESIÓN DE CONTROL AL GOBIERNOPP es pot trobar un dia assegut al banc del Tribunal dels Drets Humans de l’Haia. Així de contundent es va mostrar ahir el portaveu d’ERC, Alfred Bosch, en una interpel·lació plantejada al ministre d’Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, davant el qual plantejava el setge constat de l’executiu espanyol al català amb la utilització de “les cloaques” de l’Estat per practicar la guerra bruta i desqualificar “no ja les persones, sinó les idees que representen”. “La seva intel·ligència ens desborda”, ironitzava el republicà al·ludint als mètodes gens ortodoxos que atribueix al govern espanyol i la seva incapacitat per al diàleg. [….]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.