El Parlament commemora els 30 anys de l’aprovaci

El Parlament de Catalunya ha acollit aquest dilluns l’acte institucional de commemoració Gispert, han presidit l’acte, en què també han intervingut una desena de ciutadans, ‘testimonis’ de l’impacte que ha tingut l’aplicació de la llei i que han explicat la seva pròpia experiència. Des de l’aprovació d’aquesta norma, l’evolució de la comprensió del català entre la població catalana adulta ha passat del 53,1% l’any 1983 al 83,2% el 2012. La normalització de l’ús de la llengua en l’àmbit oficial, en l’àmbit educatiu i en els mitjans de comunicació públics ha estat determinant en aquesta notable evolució. [….]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.