Inauguració

AFC1El proper 5 de setembre a les 19:30 s’inaugurarà, als locals de l’AFC, l’exposició fotogràfica col·lectiva “174 anys de fotografia a l’Estat espanyol”, de varis Autors, que es podrà visitar fins el 28 de setembre.

Amb motiu de la celebració del 174 anys de la realització de la primera fotografia a tot l’Estat, cosa que va succeir un 10 de novembre de 1839 a l’actual Plaça de Palau de Barcelona, l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya, com fa molts anys, organitza una exposició col·lectiva de socis per commemorar aquesta efemèride, i començar la nova temporada de exposicions a la sala Bruno Argemí de la nostra Agrupació.

Sol·licitem de tots els socis tres fotografies de tema, tècnica i mida lliures, muntades en suport rígid de 1 a 3 mm., de mida de 40×50 cm., en sentit vertical i en paspartú color negre, per formar part d’aquesta exposició col·lectiva. La data màxima de admissió serà el 2 de setembre de 2013

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.