Ruta Beseit cova del Petro

La cova del Petro és molt a prop del repetidor de TV de Beseit. Es pot pujar des del camí de Beseit al pantà, seguint la ruta feta en google maps o pujar directament al repetidor, ja que és a escassos 50 m d’aquest punt.Les seves coordenades geogràfiques són:  40º50’05.21″N 0º09’26.03″E ->40.834008, 0.164517 en una elevació d’uns 786 m. A la imatge hi ha una possible ruta de pujada, partint del camí de Beseit al pantà de Pena. La dificultat de pujar és mitja
petro0Dins de la cova

beseit-cova-del-petroBoca d’entrada a la cova del Petro.
beseit-repetidor Repetidor de TV

ports-de-beseit-des-del-repetidorVista dels ports de Beseit des del repetidor.

Google maps permet definir punts d’interès personal així com mapes (conjunt de punts) i guardar-los al espai “Els meus llocs”. Aquests punts i mapes  poden ser consultats amb el telefon intel·ligent (mapes/capes/els meus mapes). Es pot planificar minuciosament una ruta amb el PC i Google maps  i després executar-la seguint les instruccions del mòbil.

mapa cova petro

A la imatge es veu el mapa Beseit-cova del Petro, composat per punts, fotos i camins. al consultar els diversos punts, quan es segueix la ruta amb el mòbil, podem veure les coordenades geogràfiques, si prèviament les hem introduïdes en la descripció del punt.

Nota: fins que no s’actualitzí la versió del maps mòbil, el mapes no es poden dissenyar  en la última versió de google maps. Ja que en aquest cas, el maps mòbil no els reconeix.

Els punts estratègics de la ruta és interessant tindre’ls  a demés als contactes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.