Temes Obligats 2013-2014

Temes obligats 2013-2014

 • Octubre: El fenomen turístic a Barcelona
  El gran nombre d’estrangers que envaeixen la nostra Ciutat, tant als carrers, com a l’interior dels edificis davant de les obres de Gaudí, al barri Gòtic, als espectacles…poden ser grups o parelles, i també detalls que donin a entendre aquesta situació. Es valorarà la sensació d’ INVASIÓ a casa nostra per gent de fora.
 • Novembre: El pas del temps
  Tant per els objectes, com pels animals, per les persones, a l’arquitectura, a les ciutats als pobles. Es valorarà el grau de TRANSFORMACIÓ i el procés de DETERIORAMENT I CANVIS, produïts per l’erosió, els canvis climatològics, l’envelliment.
 • Desembre: Geometries i simetries de la natura
  La natura presenta quantitat d’estructures simètriques, fractals, geomètriques etc. Cal descobrir la bellesa
  i l’impacta visual que ofereixen, així com la reflexió científica que representen.
  Es valora l’ ORIGINALITAT QUE REPRESENTA PER EL NEOFIT, L’ESTRUCTURA PECULIAR QUE ES POT CAPTAR AMB UNA IMATGE FOTOGRAFICA.
 • Gener: Tolerància
  Estem vivint en un món divers ja a casa nostra.
  Mostrar la simbiosi cultural i la ben entesa que hi pot haver entre persones “diverses” que som capaços d’acollir i estimar. Es valora l’ IMPACTA D’UN ACARONAMENT DE “DIVERSOS” (races, religions, ètnies, deficiències físiques i mentals etc.) i COM AIXÓ ES ASUMIT AMB RESPECTE I NORMALITAT.
  També es valora l’impacta emocional i visual que pot donar l’ imatge.
 • Febrer: Senyals de pluja
  Els senyals que deixa la pluja un cop aquesta ha acabat (no es demana una foto de pluja) que s’aprecien per exemple, a les gotes al damunt d’unes fulles, a la capota d’un cotxe, al reflexes al terra, al baf darrere els vidres. Es valoraran les SENSACIONS I LES IMATGES,que ens deixa la pluja quan ja no cau..
 • Març: La solitud de la gent gran
  Qualsevol imatge que reflecteixi la solitud, la desempara i els aspectes relacionats amb aquest tema. Es valorarà el SENTIMENT DE TRISTESA INTERIOR DELS RETRATATS.
 • Abril: El vent
  El moviment que provoca aquest fenomen climatològic als objectes, als elements de la natura, a les persones. Es varolarà la imatge de MOVIMENT de qualsevol d’aquets elements produïts pel vent.
 • Maig: Autoretrat
  No cal que sigui un retrat acurat. Diversos elements personals poden identificar o referenciar a la persona autoretratada. Es valorarà el REALISME, L’ORIGINALITAT I LA COMPOSICIÓ, tot depenent del tipus d’imatge subjectiva presentada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.