Vicenç Villatoro guanya el Premi Ramon Llull amb una novel·la sobre el barcelonisme

‘Tenim un nom’ de Vicenç Villatoro és la novel·la guanyadora del XXX Premi Ramon Llull, atorgat a Andorra. Villatoro ha explicat a VilaWeb: ‘L’he escrita durant aquest ‘any de les sis copes’, però la idea ve de lluny.’ I quina era la idea? ‘Explicar el fet de ser del Barça des de la perspectiva del barcelonisme (no pas de l’entrenador, ni dels jugadors, ni de la directiva); aquest sentiment de pertinença, que passa de pares a fills, socialment transversal, un fenomen que transcendeix el futbol.’ [….]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.