Muslim demographics

Aquest vídeo el penjo aquí, com a reflexió de com evoluciona tot de forma imparable. No hi ha res inamovible. Nomes hi ha una certesa que la realitat i els valors que tenim avui, no seran els dels nostres fills o nets. La globalització que han portat les  comunicacions en general, ja siguin los mitjanats físics (aviació, TAV, cotxe ..) com los tecnològics (PC, Internet, radio, TV, ..) han accelerat los canvis de valors i forma de vida  de la humanitat a uns valors dels que no som encara conscients. Lo que sense aquest mitjans de comunicació hagués pogut tarda segles o inclús mil·lennis ara es produeixen nomes en dècades. Vull fer constar explícitament que no estic d’acord en la única preocupació i reflexió que ha inspirat la creació d’aquest vídeo: que com continuï la baixa taxa de natalitat a Europa (l’antic Sacre Imperi Romà ) la religió catòlica serà desplaçada per la musulmana.

Per als catalans serà un espectacle interessant veure la desaparició d’Espanya.     

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.