La independència no trenca la unitat

“Vol que Catalunya esdevingui un Estat? En cas afirmatiu, vol que aquest estat ERC-ICV-CUP-PERE-VIRGILI_ARAIMA20131212_0172_13sigui independent?”. Una pregunta incloent per una consulta que queda fixada pel nou de novembre de 2014 i que permet que els federalistes i els confederalistes que no han fet encara el pas –és el cas dels líders d’Unió i ICV– segueixin pujats al carro del procés sobiranista. I també una pregunta en que hi apareix l’opció independentista, tal i com exigien ERC, la CUP i l’ANC i desitjaven CDC i el president Artur Mas. Tot plegat, forjat amb aparent facilitat i sense llargues partides de pòquer i, sobre tot, sense apurar els terminis o vincular-ho a la negociació dels pressupostos que, ara més que mai, tenen via lliure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.