La independència no trenca la unitat

“Vol que Catalunya esdevingui un Estat? En cas afirmatiu, vol que aquest estat ERC-ICV-CUP-PERE-VIRGILI_ARAIMA20131212_0172_13sigui independent?”. Una pregunta incloent per una consulta que queda fixada pel nou de novembre de 2014 i que permet que els federalistes i els confederalistes que no han fet encara el pas –és el cas dels líders d’Unió i ICV– segueixin pujats al carro del procés sobiranista. I també una pregunta en que hi apareix l’opció independentista, tal i com exigien ERC, la CUP i l’ANC i desitjaven CDC i el president Artur Mas. Tot plegat, forjat amb aparent facilitat i sense llargues partides de pòquer i, sobre tot, sense apurar els terminis o vincular-ho a la negociació dels pressupostos que, ara més que mai, tenen via lliure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.