Santiago Vidal: “Creia que pensar, debatre i escriure estava autoritzat”

El magistrat de l’Audiència de Barcelona Santiago Vidal ja prepara la seva defensa contra el plec de càrrecs en contra seu que el promotor de l’acció disciplinària del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), Jesús Fonseca-Herrero, ha redactat per concloure l’expedient que li va obrir per haver participat en la redacció de l’esborrany de constitució Barcelona. Política.catalana que preveu presentar el 31 de gener. “Creia que pensar, debatre i escriure estava autoritzat”, va ironitzar el magistrat en el programa 23/24 del canal 3/24. Tot i que el CGPJ va descartar adoptar cap mesura cautelar quan se li va obrir l’expedient, la decisió de l’òrgan seria d’una duresa extrema en el cas que prosperés la petició de l’instructor. Jesús Fonseca-Herrero demana que se suspengui Vidal de sou i feina durant tres anys, que se’l traslladi fora de Catalunya o que se l’expulsi de la carrera judicial [….]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.