Una sociedad municipal gestionará el cine y la residencia de Valderrobres

El Ayuntamiento de Valderrobres ha fundado una Sociedad Municipal que se hará cargo de la gestión de la Residencia de Ancianos y del cine. Las escrituras de este nuevo consorcio ya están firmadas y si todo transcurre con normalidad, pasará a ser administrado por el municipio a partir del 1 de marzo. [….]

Un pensament a “Una sociedad municipal gestionará el cine y la residencia de Valderrobres

  1. No hi ha dubta que Vall-de-roures s’ha convertit en la capital natural de tota la comarca del Matarranya. Aquestes decisions de permetre la subsistència tan de la residencia de la 3ª edat com la del cine Montecarlo ho demostren. La nostra comarca esta molt necessitada de serveis i els pocs que tenim hem de lluitar per a mantenir-los.
    Dos propostes per a revitalitzar la nostra comarca:
    • Intentar que en lloc d’ampliar l’hospital d’Alcanyis sen construeix hi un de nou a Vall-de-roures per a donar servei a tots los nostres pobles.
    • Proposar Vall-de-roures com a lloc per a la construcció d’un museu (podria esta annexa a la Iglesia del castell) per a albergar les famoses obres de la Franja, en lloc d’anar a Barbastre. Així no es mourien del lloc on es van crear i possiblement aquesta solució seria acceptada per Lleida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.