synology com a servidor de nom de domini privat

Abans de començar

Abans de configurar DNS Server, consulteu els requisits següents:

1 Instal·lar DNS Server: per instal·lar i executar el paquet DNS Server de Synology, entreu en DSM i visiteu el Centre de paquets.

2 Obtenir una adreça IP pública i fixa: per configurar un servei DNS públic, ha d’adquirir una adreça IP fixa per a la seva Synology NAS. (213.4.33.41).

3 Registrar un nom de domini: moniker->  beseit.net. Quan el registrador li notifiqui que el seu nom de domini s’ha registrat correctament, pot crear una zona màster per al domini en Synology DNS Server.

4 Comprovar la configuració del tallafocs o del reenviament de port: els serveis DNS requereixen l’ús del port 53 de TCP i UDP. Si el Synology NAS utilitza un tallafocs, s’ha d’obrir aquest port. Si el servidor NAS es connecta a Internet a través d’un encaminador, configureu regles de reenviament de port i obriu el port TCP i UDP 53. (alejandra 192.168.1.1 ; 1234, beseit00)
Registrar el seu dispositiu: no ha d’oblidar registrar l’adreça IP i altra informació necessària de la seva Synology NAS en el proveïdor del seu nom de domini. Altrament, els clients no podran consultar el seu Synology NAS a través d’Internet. Consulti al seu proveïdor de noms de domini per a més informació. En funció de la configuració per als servidors de noms de domini per al proveïdor, els canvis en servidors de resolució DNS poden aplicar-se en un termini de 48 hores o més.

5 Canviar la configuració de l’encaminador: si va a configurar el seu servidor DNS per a la seva xarxa local, de modificar la configuració del servidor DNS en el seu encaminador o el seu dispositiu client de manera que el servidor DNS pugui ser consultat. Per a més informació, consulteu el manual de la encaminador o el dispositiu client.
Traductor de Google per a empreses:Translator ToolkitTraductor de llocs webGlobal Market Finder

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.