synology com a servidor de nom de domini privat

Abans de començar

Abans de configurar DNS Server, consulteu els requisits següents:

1 Instal·lar DNS Server: per instal·lar i executar el paquet DNS Server de Synology, entreu en DSM i visiteu el Centre de paquets.

2 Obtenir una adreça IP pública i fixa: per configurar un servei DNS públic, ha d’adquirir una adreça IP fixa per a la seva Synology NAS. (213.4.33.41).

3 Registrar un nom de domini: moniker->  beseit.net. Quan el registrador li notifiqui que el seu nom de domini s’ha registrat correctament, pot crear una zona màster per al domini en Synology DNS Server.

4 Comprovar la configuració del tallafocs o del reenviament de port: els serveis DNS requereixen l’ús del port 53 de TCP i UDP. Si el Synology NAS utilitza un tallafocs, s’ha d’obrir aquest port. Si el servidor NAS es connecta a Internet a través d’un encaminador, configureu regles de reenviament de port i obriu el port TCP i UDP 53. (alejandra 192.168.1.1 ; 1234, beseit00)
Registrar el seu dispositiu: no ha d’oblidar registrar l’adreça IP i altra informació necessària de la seva Synology NAS en el proveïdor del seu nom de domini. Altrament, els clients no podran consultar el seu Synology NAS a través d’Internet. Consulti al seu proveïdor de noms de domini per a més informació. En funció de la configuració per als servidors de noms de domini per al proveïdor, els canvis en servidors de resolució DNS poden aplicar-se en un termini de 48 hores o més.

5 Canviar la configuració de l’encaminador: si va a configurar el seu servidor DNS per a la seva xarxa local, de modificar la configuració del servidor DNS en el seu encaminador o el seu dispositiu client de manera que el servidor DNS pugui ser consultat. Per a més informació, consulteu el manual de la encaminador o el dispositiu client.
Traductor de Google per a empreses:Translator ToolkitTraductor de llocs webGlobal Market Finder

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.