Montilla avala la gesti

El presidente catalán recuerda que 24 horas después de la nevada todos los servicios públicos ya estaban en funcionamiento | Asegura que tanto él como el conseller de Interior han estado “donde teníamos que estar” | El portavoz de ICV-EUiA cita al popular meteorólogo Alfred Rodríguez Picó para tildar de “monstruo meteorológico excepcional” [….]

Es fàcil donar la culpar de tot a Endesa i a REE! Penso que garantí un se servei tan bàsic com es ara la electricitat es responsabilitat del govern del nostre país. ¿Que voleu desprès de cedir la distribució a una empresa italiana i el transport a una castellana, que te els dos centres de control a Madrid?

2 pensaments a “Montilla avala la gesti

  1. Nomes canviant el tripartit per CIU, les infraestructures no milloraran soles. Propostes: multes multimilionàries per a Endesa i REE. Estudiar el soterrament de les línies. Empreses catalanes i descentralitzades per al transport i la distribució. El responsable últim de garantí els serveis bàsic te que ser la generalitat. Prou de impotències i donar la culpa als altres!

  2. mikel (de beseit) | 11/03/2010, 10:40 | |
    Es fàcil donar la culpar de tot a Endesa i a REE! Penso que garantí un se servei tan bàsic com es ara la electricitat es responsabilitat del govern del nostre país. ¿Que voleu desprès de cedir la distribució a una empresa italiana i el transport a una castellana, que te els dos centres de control a Madrid?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.