El fallo del Estatut, pendiente de un voto en el Constitucional

La sentencia del Tribunal Constitucional (TC) sobre el Estatut está pendiente de un voto, el que permitiría aprobarla con el apoyo de seis magistrados, contra cuatro que continúan oponiéndose a aprobar puntos fundamentales de la reforma catalana. Eugeni Gay es el miembro del TC que más alejado parece mantenerse de un hipotético fallo fundamentalmente interpretativo del Estatut, pero que puede suponer la anulación de 18 de sus artículos. [….]

Lo TC no te cap dret a qüestionar res, aprovat pel parlament de Catalunya i referendat per les Corts. Esta fent lo paper que feia a la edat mitjana la inquisició, al posar-se per damunt de les nacions i voler arbitrar el que es pecat i el que no ho es.

Un pensament a “El fallo del Estatut, pendiente de un voto en el Constitucional

  1. mikel (de beseit) | 22/03/2010, 10:42 | |
    Lo TC no te cap dret a qüestionar res, aprovat pel parlament de Catalunya i referendat per les Corts. Esta fent lo paper que feia a la edat mitjana la inquisició, al posar-se per damunt de les nacions i voler arbitrar el que es pecat i el que no ho es.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.