La tarda en què David Fernàndez va revolucionar el judici al Tribunal Suprem

Les declaracions avui al Tribunal Suprem dels testimonis de David Fernàndez i de Rubèn Wagensberg, proposats per les defenses, han revolucionat el judici contra el procés. Perquè han significat tot un canvi de paradigma sobre la manera com s’havia anat enfocant el judici fins ara; perquè a partir d’ara, a partir d’avui, hi ha dues persones amb un paper representatiu important de la gent que es va manifestar i que va anar a votar la tardor del 2017 que han assumit explícitament que sí, que van participar en una acció de desobediència civil, que es van autoorganitzar per a protegir les urnes i els votants, i que ho van fer per a impedir que la policia espanyola actués. [….]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.