SnapBridge per a Nikon D5600

SnapBridge versión 2.6

  • Es poden descarregar imatges RAW (NEF) (només càmeres Wi-Fi)
   Acabo de fer unes fotos en format RAW+jpg (només en RAW l’aplicació no detecta res), en aquest tipus de format baixen al mòbil  automàticament fins a 291KB en JPG (1620+1080px).Si el que volem es baixar-les amb la màxima qualitat, s’ha de fer per wifi  premen al mòbil “download pictures”. Llavors tenim també en JPG a 3MB (6000X400PX). Snapbridge en la versió 2.6 no treballa en RAW.
  • Transferencia de imágenes automática (versiones de 2 Megapixeles)
   -He posat a la camàra format JPG  màxima qualidad 6000×4000 i automàticament em transmet la foto al mòbil en format 1620x1080px i 1,00 MB. Una foto normal amb el mòbil amb alta qualitat es de:4,6MB 3000x4000px i amb ultra HD 6000×8000 i 13MB.
  • Control de càmeres DSLR i mirrorless
  • Ajust l’enfocament, l’obertura, la velocitat d’obturació, el balanç de blancs i més. Això ho fem premem “remote photografia” la considero una opció molt interessant
  • Procés de sincronització inicial senzill Funció d’informació de localització amb opcions de precisió. funciona a la perfecció un 5 estrelles a aquesta funció per als amants de la fotografia de viatges.
  • Conclusió: Una gran camàra amb una excel·lent funció: Snapbridge. Em quedo a la espera d’una versió millorada del software que permeti treballar en RAW. Aquesta versió està pensada només per a xarxes socials però no per a l’emmagatzemament directe al nuvol o servidor a través del mòbil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.