Stoner (John Williams)

Aquest llibre està dedicat als meus amics i antics col·legues del Departament d’Anglès de la Universitat de Missouri. Ells de seguida entendran que és una obra de ficció —que cap dels personatges que s’hi retraten no està basat en cap persona, viva o morta, i que no hi ha cap esdeveniment que tingui un equivalent en la realitat que vam conèixer a la Universitat de Missouri—. També s’adonaran que m’he pres algunes llibertats, tant geogràfiques com històriques, amb relació a la Universitat de Missouri, fins al punt que també ha acabat esdevenint un lloc imaginari.

El llibre té una traducció al català molt bona i com John Wiliams es un escriptor boníssim la lectura d’aquest llibre m’ha resultat un autentic plaer.

Qualificació: 9/10

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.