DBeaver 7.2.3 REVISAR POST ARA TINC 21.1.5

DBeaver és un gestor de base de dades molt interessant. És gratuït la primera versió que et descarregues,  però de seguida  en quant fas una actualització passa a ser de pagament. Així que segueixo en la versió 7.2.3 veurem fins quan.

Treballa en MariaDB 5 i MariaDB 10. Les ferramentes Dump i Restore són molt útils per mantenir la seguretat de les BD.
La tasca backup’sDB fa un backup dels blocs beseit i english_notes en MARIADB10

POLIDIC, de moment, el mantinc en MARIADB5 fins que solucioní uns problemes de escriptura en BD. així doncs els backups es seguiran fent amb dbForge Studio i windows task. Manualment els blogs beseit i english_note un cop a la setmana. i a cada entrada nova

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.