Calibre per a Android – vocalizer CTV-TTS

A partir de la versió 5.10 Calibre ha millorat molt. El seu secret es que gestiona tota la informació amb una base de dates potent: metadata.db.

També hi ha una app per android que permet visualitzar aquesta base de dades, descarregar un llibre del servidor via wifi i després obrir-lo amb el teu visor preferit que quasi segur incorpora la opció de veu. així que es possible des de qualsevol punt accedir a la teva biblioteca i llegir/escoltar el llibre que estas llegint en aquest moment sense portar-lo a sobre. LÒGICAMENT EN CATALÀ

A internet actualment si busques bé trobes qualsevol cosa que estiguis buscant, no es tracta que el mon estigui ple d’altruistes aportant informació sinó de desmemoriats, al menys jo, així que m’ho apunto tot per no oblidar-ho i preu per preu ho poso al meu blog i així igual ajuda a algú.

Aplicacions per descarregar veus n’hi han moltes però poques que tinguin el català. Jo utilitzo ‘CTV Vocalizer’ al mòbil.  hi ha les veus de Jordi, Montserrat, Empar (valencià) totes a 4€ cadascuna
Observeu que Montserrat té un cor a la dreta. Serà la llengua seleccionada pel TTS hi ha que assegur-se que la llengua dels ajustaments sigui la desitjada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.