Una nueva ‘semana negra’ focalizada en España podría poner en peligro a Zapatero

Peligran los diques. La dotación de un plan de estabilidad de 750.000 millones para avalar a los países más débiles de la zona euro, la intervención de facto de la política económica española por parte del Directorio Europeo (Alemania, Francia, Benelux y norte de Italia), las llamadas de teléfono del presidente de Estados Unidos y del primer ministro chino al palacio de la Moncloa pidiendo disciplina presupuestaria, y la consiguiente humillación pública de José Luis Rodríguez Zapatero, obligado a varar un plan de ajuste que dinamita su mandato, no han conseguido aplacar a los dioses que habitan en el Olimpo financiero. [….]

Sense que vulgui defensar a ZP,  algú creu sincerament  que en Rajoy,  per exemple,  no hagués sigut igual o pitjor ? Lo que està passant  es una senyal d’alerta molt seriosa a tot el sistema econòmic  capitalista. Si s’enfonsa Espanya desprès ve la resta d’Europa i a continuació EEUU.  S’ha d’aguantar com estem i, si hi ha sort,  potser amainarà el temporal. Catalunya pot tenir la seva oportunitat   per a traure’s  la pedra   del coll que portem penjada des de fa segles.  

Un pensament a "Una nueva ‘semana negra’ focalizada en España podría poner en peligro a Zapatero"

  1. mikel (de beseit) | 15/05/2010, 11:29 | |
    Sense que vulgui defensar a ZP, algú creu sincerament que en Rajoy, per exemple, no hagués sigut igual o pitjor ? Lo que està passant es una senyal d’alerta molt seriosa a tot el sistema econòmic capitalista. Si s’enfonsa Espanya desprès ve la resta d¿Europa i a continuació EEUU. S’ha d’aguantar com estem i, si hi ha sort, potser amainarà el temporal. Catalunya pot tenir la seva oportunitat per a traure’s la pedra del coll que portem penjada des de fa segles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.