Treure llibres duplicats de la llibreria Calibre

Calibre pot gestionar milers de llibres, no conec el límit però és el mateix que la base de dates SQLite. Podem estar parlant de milers o centenars de milers de llibres. La velocitat de la gestió de la biblioteca depèn bàsicament de l’ordinador que utilitzem. Així que un eina per eliminar llibres repetits es fa quasi imprescindible. Afortunadament existeix el plugin que indico a continuació i que l’he provat amb èxit.

Cleaning up an ebook library with Calibre


Un cop instal·lat el plugin si volem treure els duplicats de la llibreria que tenim oberta en aquests moments. Hem de fer córrer Find book duplicates. La aplicació ens presentarà tots els llibre duplicats. Per tan només hem d’esborrar la mitat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.