AVE: la ruïna de l’Estat

L’Estat ha gastat 50.000 milions en projectes que no tindran prou viatgers per pagar el manteniment de les línies · Els Estats Units o França, molt més poblats, han descartat el model espanyol d’alta velocitat [….]

L’AVE ha sigut i es una inversió política. Els aspectes econòmics han sigut secundaris. Nomes es te que veure que el primer tram va ser    Madrid-Sevilla. El tram  Madrid-Barcelona s’ha produït 20 anys mes tard. L’enllaç en França encara està pendent. El desig de qualsevol polític de Madrid, de vertebrà el país fent  l’AVE entre la capital i la resta de ciutats del estat,  quadra en lo projecte de model que es te d’Espanya. Ara que la crisi prem i que els pressupostos tindran que tindre el vist i plau del Brucel·les, molts politics potser tindran que renunciar al somni de fe passar l’AVE pel seu poble.   

Un pensament a “AVE: la ruïna de l’Estat

  1. L’AVE ha sigut i es una inversió política. Els aspectes econòmics han sigut secundaris. Nomes es te que veure que el primer tram va ser Madrid-Sevilla. El tram Madrid-Barcelona s’ha produït 20 anys mes tard. L’enllaç en França encara està pendent. El desig de qualsevol polític de Madrid, de vertebrà el país fent l’AVE entre la capital i la resta de ciutats del estat, quadra en lo projecte de model que es te d’Espanya. Ara que la crisi prem i que els pressupostos tindran que tindre el vist i plau del Brucel•les, molts politics potser tindran que renunciar al somni de fe passar l’AVE pel seu poble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.