El Consell per la República constitueix l’Assemblea de Representants

El Consell per la República constitueix avui l’Assemblea de Representants, amb una sessió presencial a Canet de Rosselló, a Catalunya Nord. A partir de les 11.00 es crearà la mesa d’edat, es confeccionaran les comissions i s’escollirà el president de l’Assemblea de Representants. La legislatura és previst que duri dos anys.

El nou parlament tindrà competències per a triar el govern de l’entitat i s’encarregarà de representar els 101.500 ciutadans que formen part del Consell i d’impulsar-ne l’acció política. A més, intervindrà en qüestions de funcionament i de reglamentació interna. [….]
Aquesta ha estat el resultat:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.