Capitol 1: Qu

Es pot dir que una càmera fotogràfica és una caixa fosca que deixa passar la llum el temps just perquè aquesta imprimeixi en una pel•lícula, sensible a la llum, la imatge enfocada. Els elements més bàsics de la fotografia són la càmera, el subjecte o objecte que es va a fotografiar i la llum existent. Existeixen més conceptes bàsics que s’aniran explicant a poc a poc en el curs.

La càmera té un objectiu en un extrem que enfoca un raig de llum des del subjecte a la pel•lícula. En l’altre extrem existeix un compartiment per a la pel•lícula. Una obertura variable o diafragma, limita la grandària del raig de llum que penetra (obertura de diafragma). Un obturador controla el temps que la pel•lícula està exposada a la llum (temps d’exposició). S’observa l’escena a través d’un visor. Per a triar el moment de l’exposició posseïx un disparador.
Les càmeres tradicionals capturen la llum en una pel•lícula fotogràfica o placa fotogràfica. Les càmeres digitals usen components electrònics habitualment aquests són charge coupled device (CCD).

Un pensament a "Capitol 1: Qu"

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.