Com clonar una pàgina amb WinHTTrack?

Per clonar una pàgina web amb WinHTTrack, segueix aquests passos:

 1. Descarrega i instal·la WinHTTrack: Descarrega i instaŀla l’aplicació des del seu lloc web oficial o d’una font fiable 1.
 2. Inicia el programa: Després de la instal·lació, inicia WinHTTrack des del teu ordinador.
 3. Configura el projecte: Crea un nou projecte i introdueix la URL de la pàgina web que vols clonar. Segueix les instruccions per a configurar les opcions de descàrrega com la profunditat de l’enllaç i els límits de baixada.
 4. Inicia la descàrrega: Fes clic a “Iniciar” per començar el procés de clonació. WinHTTrack començarà a descarregar tot el contingut de la pàgina web especificada.
 5. Espera la finalització: Espera fins que la descàrrega s’hagi completat. El temps d’acabament dependrà de la grandària de la pàgina web i la velocitat de connexió.
 6. Navega per la pàgina clonada: Un cop finalitzada la descàrrega, podràs navegar per la pàgina web clonada utilitzant l’estructura de directoris on s’ha emmagatzemat el contingut.

Amb WinHTTrack, pots clonar fàcilment pàgines web per a fins diversos, com la visualització offline o el desenvolupament local 2.

🌐 Fonts

 1. HTTrack Website Copier – Apps en Google Play
 2. Clonar un Sitio Web con HTTrack

Cóm clonar una pàgina web

Per clonar una pàgina web, hi ha diverses opcions disponibles:

 1. Utilitzant eines en línia: Algunes eines, com “Screenshot to Code”, permeten clonar el codi d’una pàgina web simplement prenent una captura de pantalla [6].
 2. Amb tècniques de programació: Es pot clonar manualment el contingut d’una pàgina web copiant i enganxant el codi font HTML, CSS i JavaScript [3].
 3. Emprant extensions del navegador: Algunes extensions del navegador ofereixen la capacitat de clonar el contingut d’una pàgina web amb facilitat [4].
 4. Mitjançant plataformes CMS: Si la pàgina web està construïda amb un sistema de gestió de continguts com WordPress, hi ha mètodes per clonar-la amb plugins especialitzats [5].

🌐 Fonts

 1. Genbeta – Esta web te permite clonar cualquier página web con tan solo captura pantalla así funciona screenshot to code
 2. YouTube – Cómo clonar una página web en 10 minutos y modificarla
 3. YouTube – Como Clonar Cualquier Web usando tu Navegador y …
 4. YouTube – Cómo CLONAR una página web de WordPress a …

Projecte fet amb chatGPT

Encara no som prou conscients de les possibilitats d’aquesta tecnologia com a eina d’ajuda per a l’home. Aquí mostro un petit exemple de com en un matí et dona la informació per construir aquest menú en php, AJAX.


etc. I així és va avançant el resultat es mostra en el fram de la entrada….