Firefox profile

Tots els canvis que feu a Firefox, com la pàgina d’inici, les barres d’eines que feu servir, les extensions que heu instal·lat, les contrasenyes desades i les adreces d’interès, es guarden totes en una carpeta especial anomenada perfil (C:\Users\urqte\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox). La vostra carpeta de perfils s’emmagatzema en un lloc independent del programa Firefox de manera que, si alguna cosa va malament amb Firefox, la informació encara hi serà. També significa que podeu desinstal·lar Firefox sense perdre la configuració i no heu de tornar a instal·lar Firefox per esborrar la informació o per solucionar un problema.
Es pot consultar -> about:profiles

task sheduler: bd backup

general: MySqlBackup window10
triggers: daily at 19:30 status;enable
actions: star a program “c:\dropbox\dbForge studio\executa BAK.bat”

Per comprobar que l’acció funciona es pot llançat l’acció des del indicador d’ordres de Windows. si dona l’error “no està permès l’accés a root@192.168.1.1, verificar a comptes d’usuari del phpMyAdmin que aquest usuari existeix. .

WordPress : How to fix “No working transports found”

Tinc diversos blogs fets amb wordpress i instal·lats al servidor synology de214se. No és el primer cop que quan vaig a actualitzar ja sigui la versió de wp, un tema o un giny via ftp rebi el missatge “No working transports found”. això indica que hi ha un problema de configuració del fitxer php.ini. Anar a synology/www/phpsetings
comprovar que estiguin activada “socked comunnications”. encara no tinc ben seleccionades aquestes caselles però per aquí segur que es desbloqueja la xarxa de transport.

També són aquestes caselles les responsable de no poder rebre un correu electrónic per poder reiniciar el wordpress. En concret “imap”.

Més subtil és el problema quan deixar de funcionar tot perquè no es pot accedir a les BD MySql. També s’ha de tenir les caselles correctament activades.

CRONO/BINGO corregir manualment una càrrega mal feta amb el “CARREGADOR CRONO ANÀLISIS”

– obrir dbForge Studio for MySQL
– seleccionar la bd FONS_MUT
– Obrir la taula valoracions en mode editable
– Ordenar-la de major a menor per id_v (primer camp)
– Buscar al camp data_ini la data a corregir
– Posar els valor del dia següent (cas que aquests siguin correctes)
– COMPROVAR QUE S’HA SOL·LUCIONAT EL PROBLEMA
FI

MINIX NEO Z83-4-Pro per entrar a la bios esc, esc, esc

Es un mini ordinador molt interessant:

  • Mini PC con Windows 10 Pro (64 bits) preinstalado económico, versátil – Para las operaciones de oficinas e industrias; una solución ideal para la señalización digital, POS y para un cliente compacto.
  • Reproducciones de imágenes fantásticas, salida nativa 4K y listo para la multi-pantalla – Con salida HDMI y Mini DisplayPort disponible.
  • El diseño sin ventilador con refrigeración pasiva. Una solución silenciosa que consuma poca energía – Excluye cualquier parte móvil, con los componentes sólidos que aseguran una vida más larga al producto.
  • Un factor de forma delgada equipados con una amplia gama de opciones de conectividad – experiencia de un ordenador en un espacio y en un peso muy bajo. WiFi 802.11ac de banda dual, Gigabit Ethernet, Bluetooth 4.2, HDMI, Mini DisplayPort, USB 3.0 y más.
  • Ideal para aplicaciones industriales, las opciones de auto-encedido, incluye el montaje VESA – La unidad de potencia se puede activar en el BIOS de NEO Z83-4 Pro. El montaje VESA permite un acceso completo a todos los puertos y al boton de encedido, y no tiene impacto en el rendimiento de Wi-Fi o Bluetooth.

 

 

Accions a fer per restablir www després d’una restauració del synology a la configuració de fabrica.

Per a carregar el synology als paràmetres de fabrica cal prémer amb un clip el boto de reset de la part de darrere 4 segons fins que se sent un pip, pip.. soltar immediatament. dintre del propers 10 segons torna a prémer. fins que es torna a sentir una senyal ara diferent. comença un procés de carrega i restauració que pod durar 10 minuts. ara llançarem “Synology web Assistant” i anirem seguint les instruccions. com a user no posarem admin. acceptarem instal·lar les aplicacions que ens proposa per defecte especialment HiperBackup.

Algunes configuracions no queden carregades:

control panel/network/general DNS

Network interface

EXTERNAL ACCESS

els ports 465, 587, 25 no son necessaris si el mail server és només per recuperar el password del wordpress (pot ser convenient si hi ha  problemes reinicialitzar el DSM)

APLICACIONS QUE HI HA QUE INSTAL·LAR:
Apache 2.2 (quan torni a entrar el virus provar de desinstal·lar apache 2.2 i tornar-lo a instal·lar)
php 5.6
MariaDB 5 (hi ha que posar user: root, password: beseit)
phpAdmin
USB copy
mail server (es necessita per recuperar el password del wordpress. pot ser convenient fer un reset al DSM)


plugin lyrics audio station:fujirou_musix_match-1.2.aum, fujirou_lyric_wiki-1.5.aum
crear la tasca per sincronitzar music, photo, software, video, web

application portal (internet audio, video, photos)

WEB STATION