Surt la segona edició de «Les Bruixes d’Arnes» amb una ruta literària inclosa

Amb poc més de quatre mesos de vida Les Bruixes d’Arnes, la primera novel·la de David Martí (Barcelona, 1970), ha estat tot un èxit de vendes. Tant que l’editorial Edicions 62, després d’una tirada inicial de 12.000 exemplars, n’acaba de treure una segona edició de 2.000 més que inclou una ruta literària pels espais màgics dels Ports de Tortosa Beseit on transcorre la novel·la. [….]

Un pensament a “Surt la segona edició de «Les Bruixes d’Arnes» amb una ruta literària inclosa

  1. Es una gran satisfacció veure com van sortint escriptors en la nostra llengua. L’hi desitjo tot l’èxit del mon a aquest escriptor valent, que no ha tingut por de canviar un estil de vida convencional, per un molt mes arriscat, com es guanyar-se la vida amb la ploma. Sens dubte el llegiré aquest estiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.