Mas no veu el país “madur” per fer un referèndum

“El nostre país no està madur”. El líder de CiU, Artur Mas, va deixar clar ahir que no té cap intenció de convocar un referèndum sobre la independència si és president de la Generalitat després de les eleccions. Mas va defensar que el país ha de fer una transició de l’autonomia cap al dret a decidir “sense límits” en els pròxims anys. Però aquest trànsit ha d’anar de bracet del que reclami una “majoria social sòlida”. [….]

Un pensament a “Mas no veu el país “madur” per fer un referèndum

  1. Sr Mas, ens està dient que el seu partit no recolzarà la recollida de les 300.000 signatures necessàries per a que prosperi la ILP? Su te que pensar millor. Imaginis que hi hagin 3 milions de signatures, quin paper mes pobre hauria fet CIU. Penso que el dret ha decidir el tenim que deixar clar a Madrid. Desprès si es perd el primer referèndum no passa res. Nomes voldria dir que s’ha de treballar mes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.