LO26-II 26″ FT Samebike 750W

Les aduanes corren a càrrec de DDP

M’ha arribat amb el canvi trencat així que compro un recanvi: shimano-palanca de cmbi Tourney: SL-TX50-7R

MOTOR SW-ZX 48V26″ //750DX2205240287

El display S830 de la Samebike LO26 es ‘relativament compatible amb LO26-i

2 pensaments a “LO26-II 26″ FT Samebike 750W

  1. I bought this bike in Europe. Can you write to me at vizualnie@hotmail.com. I have a few questions. By the way, I’ll tell you how to turn on the cruise control

    >Compré esta bicicleta en Europa. ¿Puedes escribirme a vizualnie@hotmail.com? Tengo algunas preguntas. Por cierto, te diré cómo encender el control de crucero.

  2. Hola.
    Vaig comprar aquesta bicicleta a la versió de 750 W i tinc algunes preguntes. Em pots enviar un correu electrònic? Sé com activar el control de creuer en aquesta bicicleta 🙂
    RESPOSTA:
    Hola Peter, (t’escriuré en català encara que si vols tu em pots contestar en anglès)
    M’alegro de contactar amb un usuari de SAMEBIKE. si no et fa res podem intercanviar experiències de les nostres bicicletes a traves del blog. La meva bicicleta SAMEBIKE LO26-II 750 W també em va arribar des de una tenda de Europa (polonia crec). La vaig comprar per substituir la LO26 500W i com que ara també la he reparat canviant el controlador, ara tinc dos bicis i bastantes peces de recanvi. Pots fer les preguntes aquí mateix així les nostres respostes seran útils a més gent i potser algú podria ajudar-nos. (realment en ebikes costa trobar un taller una mica bo).
    La meva bicicleta també me la van vendre com de 750W, però com el display TFT-850C(crec) indica la potencia, fins ara nomes he pogut llegir 500W. i tu? pots llegir 750W.
    Jo no he usat mai el control de creuer així que si m’ho expliques quedaria molt agraït.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.