Filtres per a photoshop: Sharperner pro 3.0

Un software  reconegut mundialment per a l’enfocament de les imatges digitalitzades, *Nik *Sharpener Pro permet realitzar màscares d’enfocament conservant la naturalitat de la imatge i obtenint les màxima qualitat en l’arxiu final imprès. *Nik *Sharpener Pro és capaç de processar les imatges en qualsevol manera de color *estàndard (*RGB, *CMYK, *Lab i Escala de Grises) tenint en compte el procés d’impressió final de l’arxiu. Gràcies a un procés de càlcul especial, el filtre aplica diferents fórmules per optimitzar el grau d’enfocament en imatges la finalitat de les quals serà la impressió en offset, injecció de tinta, làser color o *printer digital.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.